П`ятниця, 03.05.2024, 07:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичний кабінет при управлінні освіти м. Херсон

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання

Головна » 2012 » Жовтень » 4 » Новини
15:34
Новини
Керівникам навчальних закладів, вчителям
Освітній порталом «Щоденник.ua» вітаємо Вас з новим навчальним роком і щиро дякує за співпрацю!
До початку навчального року команда «Щоденник.ua» розробила корисні вдосконалення:
Розширено права класного керівника
Тепер він має можливість самостійно виконувати «Налаштування класу» - імпорт списку учнів, поділ на навчальні групи, створення / редагування розкладу, переведення класу в наступний навчальний рік.
Перегляд розкладу за кабінетами
За допомогою цього нововведення стало простіше планувати заняття в школі. Користувачі «Щоденник.ua» можуть подивитися, в який час зайнятий або вільний певний кабінет.
Додавання файлів на сторінку уроку
На сторінці уроку з'явилася можливість додати матеріали, які особливо будуть корисні учням для самоосвіти у випадку відсутності на уроці. Ці файли учні та батьки можуть переглядати на сторінці уроку, на яку вони можуть потрапити з Розкладу або Щоденника.
Нові можливості імпорту даних
учнів з прізвищем та іменем в одному стовпчику (без по-батькові);
під час імпорту нових користувачів з файлу - вказуються контакти;
під час імпорту учнів та батьків одночасно - родинний зв'язок проставляється автоматично.
Імпорт журналів
Для роботи з електронним журналом поза мережею Інтернет, необхідно експортувати журнал за допомогою функції «Експорт» і виставити нові оцінки. Після цього імпортувати журнал на сторінку Журналу предмету за допомогою функції «Імпорт журналу». В результаті нові оцінки з імпортованого журналу з'являться на сторінках Щоденника.
Заповнення журналу
Оцінки на сторінці уроку виставляються аналогічно тому, як це відбувається у «Журналі предмету». Для виставлення відміток про присутність та оцінок учня введіть з клавіатури відповідні значення в одну комірку. Автоматичне виділення клітинок, в які вчитель-предметник може виставити оцінки в загальному журналі класу. Дане нововведення зручне в тому випадку, коли предмет ведуть два вчителі (у підгрупах): викладач однієї з груп може проставити позначки тільки «своїй» частині класу.
Для зручності користування всіма функціями «Щоденник.ua» провідними спеціалістами порталу було створено групу відео-інструкцій «Щоденник.ua» - це просто!»  та оновлено Довідковий центр «Щоденник.ua»
Якщо у вас виникнуть питання, звертайтесь за телефоном гарячої лінії 0-800-50-80-11 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні безкоштовні) або пишіть у відділ технічної підтримки team@shodennik.ua.
Переглядів: 648 | Додав: lendiz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу